ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

هدیه بزرگترین بسته نظامی آلمان به کی‌یف

هدیه بزرگترین بسته نظامی آلمان به کی‌یف وزیر دفاع آلمان اعلام کرد برلین بزرگترین کمک مالی از زمان آغاز جنگ اوکراین در سال گذشته را به کی‌یف اعطا کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۱ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 14
کد خبر: ۱۸۴۰۹۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ آلمان با اختصاص ۲.۷ میلیارد یورو (۳ میلیارد دلار) کمک نظامی دیگر به کی‌یف، بزرگترین کمک مالی از زمان آغاز جنگ اوکراین در سال گذشته را به کی‌یف اعطا کرده است.

به گزارش آرتی، «بوریس پیستوریوس» وزیر دفاع آلمان به خبرنگاران گفت: «هدف از این هدیه این است که نشان دهیم آلمان در حمایت از اوکراین جدی است»، او قول داد: «آلمان هر کمکی را که می‌تواند و تا زمانی که لازم باشد، ارائه خواهد کرد.»

این بسته شامل ۳۰ دستگاه تانک «لئوپارد ۱»، ۲۰ نفربر زرهی «ماردر A۵»، بیش از ۱۰۰ خودروی جنگی، ۱۸ فروند سامانه «هویتزر» خودکششی، ۲۰۰ هواپیمای بدون سرنشین شناسایی، ۴ سامانه ضد هوایی «IRIS-T SLM» و مهمات آن است. ارتش آلمان هنوز به سیستم‌های IRIS-T مجهز نشده است.

این در حالی است که «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین امروز (یکشنبه) در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با «اولاف شولتس» صدراعظم آلمان در برلین اعتراف کرد اوکراین برای ضد حمله به روسیه نیرو و سلاح کافی را در اختیار ندارد.

پیش از این نیز «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا اعلام کرده است که از سال ۲۰۱۴ تا به امروز هزینه‌های نظامی این اتحادیه ۳۰ درصد افزایش داشته است./باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار